1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKANLIK DEVREDE
BAKANLIK DEVREDE

BAKANLIK DEVREDE

Bakanlık devrede

A+A-

Dörtyol’a giden Kemal Deniz Dana, sağlık ocağının elektrik borcunun bir hafta içerisinde çözüleceğini belirtti

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol’a giden Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, sağlık ocağının elektrik borcunun bir hafta içerisinde çözüleceğini belirtti.

Sağlık ocaklarının yaklaşık 10 bin liralık borcunun ödeneceği sözünü alan köy muhtarı Salih Erel, Kemal Deniz Dana’ya duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Dörtyol Muhtarı Salih Erel, muhtarlığa bağlı olan Dörtyol Ağıllar bölgesindeki su motoru sayacının da borcunun 442 bin TL olduğunu belirterek, muhtarlığın bu borcu ödemesinin kesinlikle imkansız olduğunu ifade etti. Erel konu sayacın Beyarmudu Belediyesi’ne bağlanmasını istedi.

Ağıllar bölgesinde de sorun var…
Ağıllar bölgesinde bulunan su motoru sayacının Dörtyol Muhtarlığı adına olduğunu, ancak muhtarlık olarak konu sayacın elektrik borcunu ödeme güçleri olmadığı gerekçesi ile 2010 yılında Gazimağusa Kaymakamlığı’na bir dilekçe vererek konu sayacın Beyarmudu Belediyesi’ne bağlanmasını talep ettiklerini anlatan Erel, dilekçelerine halen daha cevap verilmediğini ve borcunda birikerek toplamda 442 bin TL gibi ciddi bir meblağa ulaştığını söyledi.

Dörtyol muhtarlığı olarak bu borcu ödemelerinin imkansız olduğunu vurgulayan Erel, konu sayacın Beyarmudu Belediyesi adına olması gerektiğini savundu

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.