1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKIRCI BOĞAZİÇİ’NDE SORUNLARI DİNLEDİ
BAKIRCI BOĞAZİÇİ’NDE SORUNLARI DİNLEDİ

BAKIRCI BOĞAZİÇİ’NDE SORUNLARI DİNLEDİ

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Boğaziçi köyünde sorunları dinledi.

A+A-

BAKIRCI: “VATANDAŞIN KÖYÜNDE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMINI İDAME ETTİRMESİNİ SAĞLAMAK DEVLETİN EN ÖNEMLİ GÖREVİ”

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Boğaziçi köyünde sorunları dinledi.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi köyünde toplantı düzenleyen Bakan Hamit Bakırcı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözüm yönünde yapılacak çalışmaları daire müdürleri ile paylaştı.

Bakanlık Müdürü Efsun Kaşif Salel ile Özel Kalem Müdürü Mehmet Osmanlılar'ın Bakan Bakırcı'ya eşlik ettiği toplantıda, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Hasibe Kusetoğluları, Su İşleri Dairesi Müdürü Turgay Salim Hoşsöz, Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu ile Jeoloji ve Maden Dairesi Müdürü Mustafa Alkaravlı da hazır bulundu.

Bakan Hamit Bakırcı toplantıda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, belirli aralıklarla düzenleyecekleri bu tür toplantılarda sorunları yerinde tespit ederek ve vatandaşlarla birebir görüşeceklerini kaydetti.

Köylerde yaşanan sıkıntıların başında su problemi bulunduğunu ifade eden Bakırcı, Türkiye'den gelecek su ile bu sorunun ortadan kalkacağını vurguladı.

Türkiye’den gelecek suyun ülkeye ulaşana kadar bakanlığın yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde sıkıntının giderilmesi ve vatandaşın hizmet alabilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Vatandaşın köyünde huzur içerisinde yaşamını idame ettirmesini sağlamanın devletin en önemli görevi olduğunu belirten Bakırcı, bunu sağlayabilmek için tüm kurumların diyalog ve işbirliği içerisinde çalışma yürütmesi gerektiğine işaret etti.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve bağlı dairelerinin her zaman vatandaşın sorunlarını çözme adına uğraş verdiğini ve vermeye devam edeceğini ifade eden Hamit Bakırcı, vatandaş tarafından aktarılan ve diğer Bakanlıkları ilgilendiren sorunları da ilgili bakanlıklara aktaracaklarını söyledi.

Toplantıda Köy Muhtarı Nevzat Çakır da köyün genel sorunları hakkında Bakan Bakırcı'ya bilgi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.