1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKIRCI, DENKTAŞ VE KÜÇÜK’ÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJI
BAKIRCI, DENKTAŞ VE KÜÇÜK’ÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJI

BAKIRCI, DENKTAŞ VE KÜÇÜK’ÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJI

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Kıbrıs Türkünün milli mücadele ve dayanışmaya ihtiyaç duyulan zor günlerinde Küçük ve Denktaş önderliğinde verilen mücadele ve milli birlik ruhunun, Kıbrıs Türkünü bugünlere getiren yolda önemli bir ışık ve r

A+A-

BAKIRCI: “KÜÇÜK VE DENKTAŞ ÖNDERLİĞİNDE VERİLEN MÜCADELE VE MİLLİ BİRLİK RUHU, KIBRIS TÜRKÜNÜ BUGÜNLERE GETİREN YOLDA ÖNEMLİ BİR IŞIK VE REHBER OLMUŞTUR”

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Kıbrıs Türkünün milli mücadele ve dayanışmaya ihtiyaç duyulan zor günlerinde Küçük ve Denktaş önderliğinde verilen mücadele ve milli birlik ruhunun, Kıbrıs Türkünü bugünlere getiren yolda önemli bir ışık ve rehber olduğunu kaydetti.

Bakırcı yayınladığı mesajda, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın 2. ve Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün ölümünün 30.yıldönümünde büyük bir özlemle anıldığını bildirdi.

Bakırcı mesajında, “Bu zor yıllarda Anavatan Türkiye ile Kıbrıs Türk halkının bağlarının güçlenmesine vesile olan Küçük ve Denktaş, Kıbrıs Türk halkının güvenliğini ön planda tutarak, ada üzerindeki haklarımızın eşitliği temelinde yaptığı hizmetler, Kıbrıs Türk halkı tarafından asla unutulmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kıbrıs Türk halkının gelişip yücelmesi ve çağdaş imkanlara kavuşarak,bugünkü devlet konumuna gelmesinde Küçük ve Denktaş’ın ilkelerinin diama örnek olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydeden Bakırcı, Kurucu Cumhurbaşkanı ve Özgürlük Mücadelesi Liderini saygı ve rahmetle anığını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.