1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKIRCI TAŞOCAKLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAKIRCI TAŞOCAKLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKIRCI TAŞOCAKLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bakırcı, Karayolları Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren taşocağı ile Değirmenlik-Güngör arasında bulunan taşocaklarında görsel ve fiziki kirliliğin önlenmesine yönelik gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığını inceledi.

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Karayolları Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren taşocağı ile Değirmenlik-Güngör arasında bulunan taşocaklarında görsel ve fiziki kirliliğin önlenmesine yönelik gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığını inceledi.

Bakan Bakırcı, Bakanlığın Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada, özellikle Karayollarına ait tesiste su sisteminin hayata geçirildiğini ve güzergaha çevreyi rahatsız etmeyecek yeni yol yapılmış olmasını büyük memnuniyetle karşıladığını söyledi. Bakırcı ayrıca rehabilitasyon projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bakırcı, taşocaklarının uygulamak zorunda olduğu basamak sistemi ve genel kurallara uygunluğu konusunda, 2014 yılı içerisinde taşocağı işletmecileri ile yapacakları kapsamlı bir toplantı çerçevesinde bazı girişimler başlatacaklarını söyledi.

Bakan Bakırcı'ya taşocaklarına yaptığı denetimlerde, Jeoloji ve Maden Dairesi Müdürü Mustafa Alkaravlı, Bakanlık Müdürü Efsun Salel ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Osmanlılar eşlik etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.