1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BALAYILARI ZEHİR OLDU!
BALAYILARI ZEHİR OLDU!

BALAYILARI ZEHİR OLDU!

Hevesi yarım kaldı!

A+A-

Ülkeye balayı tatili için gelen çiftin alyanslarını ve nakit paralarını çalan Hasan Sevinçer, çaldıklarını kuyumcuda bozdurdu, yakayı ele verdi

Devrim DEMİR

Çatalköy’de çalıştığı iş yerinde müşterinin alyanas ve nakit parasını çaldığı tespit edilen Hasan Sevinçer, önceki gün tutuklandı.

Ülkeye balayı için geldiği öğrenilen bir çiftin şezlong üzerinde bıraktığı cüzdanı çalan Sevinçer, cüzdanda bulunan 1 adet alyans yüzük ve 1 adet tek taş yüzüğün yanı sıra 540 TL nakit parayı aldı.

Yüzükleri, önceki gün bir kuyumcuda 500 TL’ye sattığı tespit edilen zanlı, kısa süre içinde polis soruşturması sonucu yakalandı.

Zanlı Sevinçer, gönüllü ifade vererek işlediği suçu itiraf etti.

Hasan Sevinçer, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Temay Sağer, zanlının soruşturma amaçlı 2 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Suçlarını itiraf etti

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli zanlı Hasan Sevinçer’in “sirkat” ve “sahtekârlıkla para temini” suçlarından önceki gün Çatalköy’de tutuklandığını anlattı.

Çamlıbelli, zanlının çalıştığı yerde müşterinin şezlong üzerinde unuttuğu cüzdanı çaldığını ve içinde bulunan 2 adet yüzüğü 500 TL’ye sattığını kaydetti.

Polise yapılan şikâyetin ardından, zanlının kısa sürede tespit edilip tutuklandığını kaydeden Çamlıbelli, zanlının işlediği suçları itiraf ettiğini belirtti.

Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ifade eden Çamlıbelli, Sevinçer’in 2 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.