1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BALIĞI İÇİN BAKIN NE YAPTI
BALIĞI İÇİN BAKIN NE YAPTI

BALIĞI İÇİN BAKIN NE YAPTI

Nasıl olur demeyin: Balığı için "yok artık" dedirten bir icada imza attı!

A+A-

Gün geçmiyor ki dünyanın bir yerinde yaralı veya bakıma muhtaç hayvanlara yardımcı olmak için, "yok artık" dedirten bir icada imza atılmasın. Karşınızda tekerlekli sandalye işlevi gören balık salıncağı!

Kediler ve köpekler için yapılan tekerlekli sandalyelere alışığız. Hatta bir kaplumbağa için yapılanını bile gördük. Fakat bir balık için yapılan yüzme aparatı görenlere hem vay canına dedirtiyor, hem de kalpleri eritiyor.

“Balığın yüzmek için yardıma ihtiyacı mı olur?” demeyin, oluyor. Özellikle idrar yolu enfeksiyonlarından sık sık mustarip olan balıklar, tedavilerinden sonra düz ve yukarı doğru yüzmekte sıkıntı çekiyorlar. İşte görüp görebileceğimiz en güzel tekerlekli sandalye tam olarak bu noktada devreye giriyor.

29693664.jpg

 

Mantarla yapılmış, hamaktan hallice olanı balık salıncağının Derya Baykal versiyonu aslında. Evdeki malzemelerle kolayca yapılabilecek cinsten. Veterinerler tarafından tıbbi serum boruları kullanarak yapılanlar da aynı işlevi görüyor ve daha korunaklı.

29693663.jpg

Nasıl olur, balık onun içinde nasıl durur diye düşünenleriniz varsa, buyrun. Kendisi salıncağının içinde gayet de mutlu görünüyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.