1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BALIK AVLAMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞTÜ!
BALIK AVLAMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞTÜ!

BALIK AVLAMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞTÜ!

Hastaneye kaldırıldı;

A+A-

 

Balık avlamak için gittiği Sadrazamköy sahilinde sarp kayalıklardan düşerek vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Rum vatandaşı, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Sadrazamköy’de balık avlamak amacıyla gittiği deniz sahilindeki sarp kayalıklardan düşerek çeşitli yerlerinde kırık olan 56 yaşındaki Rum vatandaşının yardımına Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Çamlıbel itfaiye ekibi koştu.

Dün sabah saatlerinde Sadrazamköy deniz sahilinde balık avlamak isterken kayalıklardan düşerek vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan 56 yaşındaki Kıbrıslı Ruma bölgedeki diğer balık avlayan vatandaşlar tarafından yardım eli uzatıldı.
Yaralanan kişinin durumunun ciddi olduğunun anlaşılması üzerine Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Çamlıbel İtfaiye ekiplerinin aranması üzerine ekipler olay yerine gönderildi.

Çamlıbel Sağlık Merkezine bağlı ambulans ekibi ile itfaiye ekibinin güzel bir ekip çalışması ile kurtarılan yaralı Rum, hemen Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Buradaki ilk müdahalesinden sonra Güney Kıbrıs’tan gelen ambulansla Rum Kesimine götürülerek tedavisine orada devam edildi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.