1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BALIKESİR’E SENTETİK ÇİM SAHA
BALIKESİR’E SENTETİK ÇİM SAHA

BALIKESİR’E SENTETİK ÇİM SAHA

Balıkesir köyüne Değirmenlik Belediyesi ile Milli Eğitim Gençlik Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle sentetik çim futbol sahası yapıldı.

A+A-

Balıkesir köyüne Değirmenlik Belediyesi ile Milli Eğitim Gençlik Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle sentetik çim futbol sahası yapıldı.

Sahanın açılışı dolayısıyla dün 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Milli Eğitim Gençlik Spor Bakanı Mutlu Atasayan’ın da katılımıyla tören düzenlendi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal törende, 1 milyon 74 bin TL harcanarak yapılan sahanın bölge ve KKTC futboluna hizmet vereceğine vurgu yaptı.

Balıkesir Spor Kulübü Başkanı Gültekin Gültekin de, Balıkesirlilerin bu güzel tesise sahip çıkmalarını istedi.

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan da, Balıkesir’de yapılan bu yatırımın birçok yere örnek olacağını ifade etti.

2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ise, bölge gençliğine hizmet edecek çok güzel bir tesis yapıldığını belirtti. “Başarı çantada keklik değil” diyen Talat, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği içerisinde çalışıldığını ancak yine de en büyük katkının Değirmenlik Belediyesi’ne ait olduğunu kaydetti.

Törene Maliye Bakanı Ersin Tatar, CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu da katıldı.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.