1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BALİSTİK İNCELEME SONUÇLARI BEKLENİYOR
BALİSTİK İNCELEME SONUÇLARI BEKLENİYOR

BALİSTİK İNCELEME SONUÇLARI BEKLENİYOR

İskele’de Cumali Ulusu Elidemir’in evini kurşunlayan zanlılardan balistik ve el örneklerinin sonuçları bekleniyor

A+A-

İskele’de Cumali Ulusu Elidemir’in evini kurşunlayan zanlılardan Serhat Sonar’ın evinde bulunan tabancanın balistik sonuçları ve el örneklerinin sonuçları bekleniyor

Gamze BAYKUR

İskele’de Cumali Ulusu Elidemir’in evini ve arabasını kurşunlayan zanlı Osman Hordan, Serhat Sonar, Hasan Başkan ve Ahmet Tepeci almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

“Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Kanunsuz tabanca taşıma”, “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu”, “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma”, “Kanunsuz tabanca kullanma”, “Şiddet tehditi”, “Kasti hasar” ve “Meskun mahalde ateş açma” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Hordan, Sonar, Başkan ve Tepeci’nin tutukluluk süresi 4’er gün daha uzatıldı.

BALİSTİK VE EL ÖRNEKLERİ SONUÇLARI BEKLENİYOR...

Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan, 28 Mayıs tarihinde saat 02:30 raddelerinde İskele’de Şahin Sokakta ikamet eden Cumali Ulusu Elidemir’e ait evin çeşitli yerlerine ve evin önünde park halinde bulunan JM 001 plakalı aracına toplam 7 el tabanca ile ateş edildiğini anımsattı.

Tuluhan, yürütülen soruşturma kapsamında zanlı Osman Hordan, Serhat Sonar, Hasan Başkan ve Ahmet Tepeci’nin tutuklandığını söyleyerek, zanlı Sonar’ın evinde yapılan aramada ise olayda kullanıldığına inanılan 1 adet 9 mm çapında tabanca ile 5 adet 9 mm çapında canlı mermi bulunduğunu açıkladı.

Zanlılardan alınan el örnekleri ve zanlı Sonar’ın evinde bulunan tabanca ile mermilerin balistik incelemeye gönderildiğini anlatan Tuluhan, sonuçların henüz ellerine ulaşmadığını belirtti. Tuluhan, ayrıca zanlılara ait telefon görüşmelerinin incelenmesi, kamera görüntülerinin incelenmesi gerektiğini belirterek, alınacak olan ifadelerin bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Tuluhan, zanlıların 8 gün daha polisten tutuklu kalmasını talep etti.

Halkın Sesi 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.