1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAN Kİ MOON ŞAŞIRTTI!
BAN Kİ MOON ŞAŞIRTTI!

BAN Kİ MOON ŞAŞIRTTI!

Ban Ki Moon Şaşırttı

A+A-

 

BAN Kİ MOON HAMAS'I' KINADI İSRAİL'İ SAVUNDU!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Hamas'ı kınadı ve hiçbir ülkenin topraklarına roket fırlatılmasını kabul edemeyeceğini söyledi. BM'den Herkesi şaşırtan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki Moon, İsrail Başbakanı Netanyahu ile biraraya geldi. Ban Ki Moon, "Askeri eylemler durdurulmalı. Ben tamamıyla İsrail'İn savunma hakkını paylaşıyorum. Filistin hükumetinin İsrail'i tanımasını istiyorum" dedi.

BM'den Herkesi şaşırtan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki Moon, İsrail Başbakanı Netanyahu ile biraraya geldi. Ban Ki Moon, "Askeri eylemler durdurulmalı. Ben tamamıyla İsrail'İn savunma hakkını paylaşıyorum. Filistin hükumetinin İsrail'i tanımasını istiyorum" dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki Moon, "Askeri eylemler durdurulmalı. Ben tamamıyla İsrail'İn savunma hakkını paylaşıyorum. İsrail demokratik bir ülke. Filistin hükümetinin İsrail'i tanımasını istiyorum" dedi. İsrail Başbakanı Netanyahu ile biraraya gelen BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, "Hamas'ın roket saldırılarını kınıyoruz. Son vermeli. Ben Başbakan'a hayatını kaybedenlerden ötürü başsağlığı dilemek istiyorum.

İsrail halkına da başsağlığı diliyorum. Hiç bir anne ve baba bizim yaşadığımız şeyleri yaşamamalı demişti. Biz Muhammedin yaşadığı acıyı paylaşıyoruz. Çok fazla Filistinli ve İsrailli hayatını kaybediyor. Çözüm bulmaya çalışılmalı. Görüşmeler yaptım. Filistin lideriyle sonra da ABD dişişleri bakanıyla görüştüm. Benim iki tarafa da verdiğim mesaj aynı savaşı durdurun ve konuşmaya başlayın. Bu sorunun altındaki sebebe bakmalıyız. Şiddete başvurulmamalı. Askeri eylemler durdurulmalı. Ben tamamıyla İsrail'İn savunma hakkını paylaşıyorum. İsrail demokratik bir ülke. Filistin hükümetinin İsrail'i tanımasını istiyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.