1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN
'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN

'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN

'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN

A+A-

KKTC’de meydana gelen iş kazalarının birçoğu dikkatsizlik ve işçilerin can güvenliğinden yoksun çalışmalarından kaynaklanırken, bazı işçiler hala daha yaşanan kazalardan ders çıkarmıyor

Duygu ALAN

İş kazalarının ardı arkasının kesilmediği ülkemizde, bazı inşaat işçileri iş güvenliğinden yoksun çalışırken yetkililer denetim noktasında yetersiz kalıyor.

Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir otelin aylardır devam eden dış cephe tadilatında çalışan işçiler, metrelerce yükseklikte, başlarında baret olmadan çalışıyor.

Can güvenliğinden yoksun çalışan inşaat işçilerinin en ufak yanlış bir hareketlerinde veya olası bir denge bozukluğunda beton zemine ve aşağıda yığın halde olan demir inşaat malzemelerinin üzerine çakılarak hayatlarını kaybetmeleri işten bile değil.

Yürekleri ağza getiriyor

Lefkoşa’da bir otelin dış cephe tadilatı inşaatında çalışan işçiler, başlarına gelebilecek kazalardan bir haber çalışırken caddeden geçen ve olası tehlikelerin farkında olan vatandaşlar, işçiler için endişe duyuyor.

İnşaat işçilerinin demirden kurulan iskelede birer akrobat gibi hareket etmeleri onları izleyen vatandaşların yüreklerini ağzına getiriyor.

Havadis

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.