1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “BANA ESMEYİ ANLAT” MÜZİKALİ
“BANA ESMEYİ ANLAT” MÜZİKALİ

“BANA ESMEYİ ANLAT” MÜZİKALİ

“BANA ESMEYİ ANLAT” MÜZİKALİ

A+A-

AYDAN ŞENER VE İLHAN ŞEŞEN “BANA ESMEYİ ANLAT” MÜZİKALİYLE YARIN GAZİMAĞUSA’DA

Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali kapsamında yarın akşam, Aydan Şener ile İlhan Şeşen’in “Bana Esmeyi Anlat” adlı müzikal oyunu sahnelenecek.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre oyun, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda saat 21:00’de başlayacak.

Tiyatro Kedi’nin, başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen’in paylaştığı “Bana Esmeyi Anlat” adlı müzikal oyunu, Alman oyun yazarı Ludwig Fulda’nın “Das Verlorene Paradies” adlı oyunundan uyarlandı.

“Bana Esmeyi Anlat” müzikali, konusuyla ve müziğiyle; dünden gelen aşkları, acıları, ihanetleri, bugünkü duyguları, öfkeleri ve tutkuları anlatıyor.

Başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen’in paylaştığı müzikalde, Hakan Altıner, Burçin Bildik ve Damla Cercisoğlu da rol alıyor. Özgün bestelerin İlhan Şeşen’e ait olduğu müzikali uyarlayan ve yöneten ise Hakan Altıner.

Festival kapsamında, 19 Ağustos Salı akşamı Cahit Kutrafalı Quintet, 21 Ağustos Perşembe Golden Horn Brass, 25 Ağustos Pazartesi Oytun Ersan Project konseri Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alacak. Festivalin son etkinliği olan Taksim Trio ise, 26 Ağustos Salı akşamı, Salamis Antik Tiyatro’da gerçekleşecek. Etkinliklerin tümü saat 21.00’de başlayacak.

Salamis Antik Tiyatro’daki etkinlikler için biletler 20 TL, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’ndakiler için ise 10 TL’den satılıyor.

Biletler, mesai saatleri içinde Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden, mesai saatleri dışında ise yine belediyede danışmadan alınabilir.

Daha fazla bilgi, 630 0 500 numaralı telefondan ve http://www.magusa.org/festival sayfasından edinilebiliyor.

1408272462.jpg

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.