1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKA “20. YILIMIZDA 20 BİN FİDAN” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEK...
BANKA “20. YILIMIZDA 20 BİN FİDAN” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEK...

BANKA “20. YILIMIZDA 20 BİN FİDAN” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEK...

Creditwest Bank 20. yılı kutlamaları çerçevesinde Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Orman Dairesi işbirliğiyle 20 bin fidan dikilecek.

A+A-

Creditwest Bank 20. yılı kutlamaları çerçevesinde Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Orman Dairesi işbirliğiyle 20 bin fidan dikilecek.

Ayrıca Altınbaş Holding bünyesindeki kurumlar tarafından, Orman Dairesi’ne, ağaçlandırma ve yangınların önlenmesinde kullanılmak üzere yakıt tankeri hibesi gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili protokol bugün Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nda Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı’yla Creditwest Bank Genel Müdürü Süleyman Erol tarafından imzalandı.

Proje çerçevesinde 28 Mart Cuma günü saat 09.30’da Hamitköy’deki yeni çevre yolu üzerinde fidan dikim etkinliği düzenlenecek.

EROL

Creditwest Bank Genel Müdürü Süleyman Erol, 2014 yılında önemli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceklerini söyleyerek “20. yılımızda 20 bin fidan” çalışmasının bu projelerden biri olduğunu söyledi.

Erol, imzalanan protokolle hem ülkenin ağaçlandırılmasına hem de yangınların önlenmesine destek olacaklarını belirterek işbirliği sağlayan Bakanlığa ve Orman Dairesi’ne teşekkür etti.

BAKIRCI

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı da 20 bin fidanın oldukça büyük bir katkı olduğunu belirterek, yakıt ikmali için bir de tanker verilmesinden Bakanlık olarak mutlu olduklarını söyledi.

Özel şirketler ve kurumların katkısının önemine değinen Bakan Bakırcı, sadece ağaç ve yeşillendirme değil, çevrenin korunması anlamında da katkılar beklediklerini söyledi.

Bakırcı, bankalar olsun, işadamları olsun ülkeye ne kadar katkı yapılabildiğinin önemli olduğunu kaydetti.

Hamit Bakırcı, ağaçlandırma faaliyetlerinin toplumun her kesiminden, her yaştan insanın ilgisini çektiğini ifade ederek, “Amacımız bu ülkede yeşil olmayan yer kalmaması” şeklinde konuştu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.