1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKA SOYGUNCULARI MAHKEMEYE ÇIKARTILDI!
BANKA SOYGUNCULARI MAHKEMEYE ÇIKARTILDI!

BANKA SOYGUNCULARI MAHKEMEYE ÇIKARTILDI!

Lefkoşa Sanayi bölgesinde 12 Şubat’ta Limasol Türk Kooperatif Bankası’nda...

A+A-

Lefkoşa Sanayi bölgesinde 12 Şubat’ta Limasol Türk Kooperatif Bankası’nda meydana gelen silahlı soygun meselesiyle ilgili S.S ve R.S mahkemeye çıkarıldı. İki zanlı da suçla ilgileri olmadığını savundu.

Lefkoşa Sanayi bölgesinde 12 Şubat’ta Limasol Türk Kooperatif Bankası’nda meydana gelen silahlı soygunla ilgili S.S ve R.S mahkemeye çıkarıldı. Her iki zanlı da suçla alakaları olmadığını savundu. 
Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Lefkoşa Adli Şube’de görevli Polis Çavuşu Cemali Çiftçi, olayla ilgili bulguları aktardı. Çiftçi, zanlılar S.S ve R.S’nin 12 Şubat’ta meydana gelen silahlı soygun suçundan methaldar olduklarını söyledi. Polis, soyulan bankanın takriben 350 metre uzağında, soygunda kullanıldığı düşünülen motorun terk edilmiş bir şekilde bulunduğunu belirtti. Motorun bulunduğu bölgede ise 1 çift eldiven ve bir adet de soygunda kullanılan kazak bulunduğunu söyledi. Cemali Çiftçi, meseleyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadelerin olduğunu, ayrıca silah ve çalınan paraların arandığını söyleyerek, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti. 
Suçsuz olduklarını söylediler
Polis şahadetinin ardından söz alan zanlıların avukatı tutukluluk süresine itiraz ederek müvekkillerinin suçsuz olduğunu söyledi. Avukat, zanlıları tanık olarak dinletti. Zanlı S.S suçsuz olduğunu ve soygunun olduğu saatlerde yeni uyanmış olduğunu ve evden çıkarak kahvaltı yapmak için simitçiye gittiğini söyledi. Zanlı R.S ise kendisinin suçsuz olduğunu, soygunun işlendiği saatlerde evde olduklarını ve internet üzerinde işi gereği yazışmalar yaptığını söyledi.
Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadet ve olguları değerlendirdikten sonra mahkemede tutukluluk süresini vermek için kısa bir ara verdi. Aranın ardından Yargıç Dündar, şahadeti ve olguları değerlendirdikten sonra zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi

HaberalKıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.