1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKADA REZİLLİK
BANKADA REZİLLİK

BANKADA REZİLLİK

Bankada rezillik;

A+A-

Ülkemizde her ayın birinde bankalardaki yoğunluk vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor.

Dün HSBC Bank'ın Ortaköy, Lefkoşa'daki şubesinde yine bu durumlardan bir örnek yaşandı.

Sadece bir vezne görevlisi ile çalışıyor olan bankada, tek bir kişinin hizmet vermesi nedeniyle uzayan kuyruklar, vatandaşlar tarafından “zulüm” olarak yorumlandı. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlarımız, bu ayıba bir son verilmesini istedi.

Sırada bekleyen vatandaşlardan biri, görevlilerden birine ''2. vezneyi neden açmıyorsunuz'' şeklinde bir soru yöneltti ve vezne görevlisi her zaman bir kasadan işlem yapıldığının altını çizdi. Sonrasında ise 2.vezne açıldı.

Saat 12.00'de bankaya gittiğini ve sıranın kendisine 13.30'da geldiğini söyleyen bir vatandaş, işlemlerini yapmak için iş yerinden izin aldığını ve 5 dakikalık bir işlem için her ay aynı stresi yaşamaktan bıktığını söyledi. Bankada sıra bekleyen çoğu vatandaşın ortak görüşü ise, bir çok bankada, özellikle ayın birinde aynı sorunun yaşanmasına rağmen, yeterli personel çalıştırılmadığı ve bankaların zaman hırsızı olduğu yönünde.

Vatandaşlar ise bu konuda bankaları artık bir çözüm üretmeye davet ederek, basit görünen ama çözülmeyen bu sorunlar nedeniyle bankaların imajının olumsuz etkilendiği yönünde.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.