1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKAMATİK KARTI ÇALINDI, BİN 113 TL ÇEKİLDİ
BANKAMATİK KARTI ÇALINDI, BİN 113 TL ÇEKİLDİ

BANKAMATİK KARTI ÇALINDI, BİN 113 TL ÇEKİLDİ

Lefkoşa'da, dün Emrah Çolak’a ait eve pencereden girilerek bankamatik kartı çalındı

A+A-

Lefkoşa'da, dün Emrah Çolak’a ait eve pencereden girilerek bankamatik kartı çalındı. Kartla henüz tespit edilemeyen bir yerden, bin 113 TL 83 kuruş nakit para çekilerek hırsızlık yapıldığı belirlendi.

SAHTE RESMİ EVRAĞI TEDAVÜLE SÜRME

Ercan Havalimanı’nda isminin baş harfleri B.T. (E-27) olan bir şahıs, daha önceden yurt dışından temin ettiği ve üzerinde kendi resmi bulunan tasarrufundaki sahte Fransız pasaportunu görevli memura vermek suretiyle sahte resmi evrakı tedavüle sürdü. Dün meydana gelen olay sonrası söz konusu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

SIRT ÇANTASINDA UYUŞTURUCU

Gazimağusa'da önceki akşam Akgöl Sokak üzerinde bulunan M.V.(E-29), polis tarafından durdurulmak istendiği esnada koşarak olay mahallinden kaçtı. Söz konusu şahıs kaçarken elinde tuttuğu sırt çantasını attı. Polis çanta içerisinde yaptığı kontrolde yaklaşık 570 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunarak emere olarak aldı.

Polis zanlı M.V.’yi ertesi gün tutukladı.

AĞIRDAĞ’DA UYUŞTURUCUDAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Ağırdağ’da H.S. (E-38), M.K.(E-36) ve Ç.Y.’nin (E-21) kalmakta olduğu ve M.M. (E-21) ile A.C.’nin (E-25) misafir olarak bulunduğu evde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındı.

Meseleye ilgili olarak M.K.’nin Lefkoşa’daki ikametgahında yapılan aramada ise içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan toplam dört paket ele geçirildi, zanlılar tutuklandı.

YURT MÜDÜRÜ 17 BİN EURO’YU KENDİ HESABINA GEÇİRDİ

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren “Caretta Öğrenci Yurdu”nda müdür olarak görev yapan E.U. (E-64), yurda yerleşen öğrencilerden tahsil ettiği ve şirket hesabına yatması gereken toplam 17 bin Euro’yu kendi hesabına geçirmek suretiyle çaldı.

E.U, söz konusu olayla ilgili olarak kendisini uyaran işletme sahibi Hüseyin Erkin Öz’e, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı, öğrenci yurdu içerisinde alnına dayayıp “polise şikayette bulunmaması” yönünde şiddet tehdidinde bulundu.

E.U, polise şikayet edilmesi üzerine Hüseyin Erkin Öz’ün yönetiminde bulunan GL 001 plakalı aracın sol ön camına tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabanca ile vurarak, aracın kapı camını hasara uğrattı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine E.U. tutuklandı ve olayda kullandığı tabanca, bir şarjör ve şarjör içerisindeki 9 canlı mermi tasarrufunda bulunarak emare olarak alındı.

Adı edilenin ikametgahında yapılan aramada ise bir tabanca ile 5 canlı mermi bulunarak emare olarak alındı.

GEÇİTKÖY’DE KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH KULLANIMI

Geçitköy’de, baraj mevkiinde T.D.(E-51) ve Y.E.(E-45), A.E.(E-48) adına kayıtlı bulunan ve şantiyedeki dolap içerisinde bırakılan iki av tüfeğini kanunsuz bir şekilde tasarruflarında bulundurup bir el ateş etti. Adı edilenler hakkında yasal işlem başlatılırken soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU 

Gazimağusa’da C.C.’nin (E-26) evinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 8 kilo ağırlığında tütün ve toplam 650 sigara sarma kağıdı bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

YİĞİTLER BURCU’NDAN KKTC’YE GİRERKEN YAKALANDI

Lefkoşa’da, bugün sabah saatlerinde Güney Kıbrıs’ta sakin Y.A. (E-47) Yiğitler Burcu’ndan birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek yetkili makamdan izinsiz KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.