1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAR ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI!
BAR ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI!

BAR ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI!

Şok!

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren eğlence mekanı Retro Bar’ın üç güvenlik görevlisi dün gece yarısı silahlı saldırıya uğradı. 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Elmas TOKAY- Ahmet VAMIK

Girne dün gece yarısı bir kez daha silah sesleriyle çınladı. Mete Adanır Caddesi’nde faaliyet gösteren Retro Bar’ın üç güvenlik görevlisi meçhul bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Açılan dokuz el ateş sonucu Mehmet Ali Çelik, karnından, Muhammet Savgar iki ayağından ve Mesut Çelik ise sol ayağından vurularak yaralandı. Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne getirilen üç yaralıdan, karın kısmından vurulan Mehmet Ali Çelik’in durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, gazetemiz yayına hazırlandığı sırada ameliyata alınmıştı.

Ayaklarından vurulan Muhammet Savgar ve Mesut Çelik’in ise hastanede müşahede altında tutulduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kapı önünde saldırıya uğradılar

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi barın önüne gelerek giriş kapısında duran üç güvenlik görevlisine tasarrufundaki tabanca ile ardı ardına dokuz el ateş açtı. Meçhul şahsın olayın ardından koşarak kaçtığı öğrenildi.

Silah sesleri bölgede büyük panik yaşatırken, yerde yatan yaralılar için hemen ambulans çağırıldı. Ambulans ile polis sirenlerinin birbirine karıştığı bölgede yaşayan vatandaşlar, Girne nereye gidiyor diye sormaktan kendini alamadı.

Girne’de insan avı başlatıldı

Yaşanan silahlı saldırının ardından, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler süratle olay yerine geldi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerinde titizlikle inceleme yapıp emareleri topladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.