1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BARAKA'DAN FELLAHOĞLU’NA ZİYARET
BARAKA'DAN FELLAHOĞLU’NA ZİYARET

BARAKA'DAN FELLAHOĞLU’NA ZİYARET

efkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu Baraka Kültür Merkezi aktivisti Münür Rahvancıoğlu ile Merter Refikoğlu’nu kabul etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu Baraka Kültür Merkezi aktivisti Münür Rahvancıoğlu ile Merter Refikoğlu’nu kabul etti.

Başkan Fellahoğlu kabulde Rahvancıoğlu ile Refikoğlu’na LTB’nin içinde bulunduğu durum ve çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler verdi, sorunlarını dinledi.

Baraka Kültür Merkezi aktivisti Münür Rahvancıoğlu ise yaptığı konuşmada Başkan Fellahoğlu’nu makamında ziyaret etmekten ötürü mutlu olduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Rahvancıoğlu ayrıca, Baraka Kültür Merkezi olarak Arabahmet Kültürevi’de yer alan tiyatro sahnesini bugüne kadar kullandıklarını ve LTB yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi.

Arabahmet Kültürevi’nin kiralanması halinde tiyatro salonunun yine LTB kontrolünde kalıp, sivil toplum örgütlerinin kullanımında olması talebinde de bulunduklarına  vurgu yapan Rahvancıoğlu, bu  konuda Başkan Fellahoğlu’ndan olumlu yanıt aldıklarını belirtti.

Rahvancıoğlu ayrıca, yeni belediye yönetiminin çalışmalarından umutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.