1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BARCELONA TÜRK YILDIZIN PEŞİNDE
BARCELONA TÜRK YILDIZIN PEŞİNDE

BARCELONA TÜRK YILDIZIN PEŞİNDE

Barcelona Türk yıldız için teklif yapmaya hazırlanıyor.

A+A-

Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'a Barcelona talip oldu. Sakatlığı sebebi ile bir süredir uzak olduğu Dortmund forması ile son 2 yılda gösterdiği performansla Avrupa'nın sayılı orta sahalarından biri olarak kabul edilen 23 yaşındaki oyuncuya Manchester United, Arsenal, Real Madrid gibi devlerin ardından Barcelona da talip oldu.

İngiltere ve İspanya basınında yer alan haberlerde; Katalan ekibinin 33 yaşına giren Xavi'nin boşluğunu doldurmak için İlkay'ı kadrosunda görmek istediği, bu doğrultuda Sportif Direktörü Zubizeratta'yı Almanya'ya gönderdiği iddia edildi.

ilkay.jpeg

Alman Milli Takımı ile 9 maça çıkan İlkay geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Dortmund'un başarısında büyük pay sahibi olmuştu. Transfer piyasasında adı manşetlerden inmeyen 23 yaşındaki yıldız, daha önceki süreçlerde yaptığı açıklamada Dortmund'da bir süre daha kalmak istediğini ifade etmişti. İngiltere Ligi'ne ilgi duyduğunu sıklıkla belirten genç yıldız, İspanya'da forma giymeye de sıcak bakıyor.

Geçtiğimiz aylarda Türk yıldız adına konuşan baba Gündoğan; 'Dortmund bu ay içinde bir kontrat teklifinde bulunacak. Biz de bunu değerlendireceğiz. İlkay'ın İspanya veya İngiltere'ye gitmesi için henüz erken olduğunu düşünüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Barcelona'nın İlkay için 25 milyon Avro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilirken, Dortmund'un ve İlkay'ın bu gelişmelere nasıl refleks vereceği merak konusu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.