1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BARCELONA'DAN 64 MAÇ SONRA BİR İLK
BARCELONA'DAN 64 MAÇ SONRA BİR İLK

BARCELONA'DAN 64 MAÇ SONRA BİR İLK

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Barcelona deplasmanda Osasuna ile...

A+A-

Barça, Osasuna deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılırken, bu sezonki ilk puan kaybını da yaşadı. Ayrıca Katalanlar, ligde 64 maç sonra ilk defa bir maçı gol atamadan tamamladı.

Sakatlığı bulunan Messi'nin yedek kulübesinde başladığı maçta Barcelona, ilk yarı boyunca fazla etkili olamadı. Neymar'ın bireysel yetenekleri ile pozisyon arayan Barça, ilk 45 dakikada skoru değiştiremedi.

İkinci yarıda ise Barcelona, tempoyu biraz daha artırdı. 54'üncü dakikada sağ taraftan bindiren Montoya, ceza sahasına girdiği gibi arka direkteki Neymar'ın önüne bıraktı. Ancak Brezilyalı bu topa dokunamadı ve mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi.

Dakikalar ilerledikçe, Barcelona baskısı artmaya başladı. 61'de Xavi'nin ara pasına çok iyi hareketlenen Cesc Fabregas, karşı karşıya durumda topu üstten auta yolladı. Barcelona, 64'te Adriano ve 66'da da Montoya'nın yarattığı tehlikelerle gole yaklaştı. Fakat bu fırsatlardan da sonuç çıkmadı. Ve mücadelenin 68. dakikasında, sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Arjantinli süper yıldız Lionel Messi oyuna girdi. Oyuna girdikten sonra ilk tehlikesini 82'nci dakikada yakalayan Messi, Sergio Busquets'in harika pasına iyi kontrol edemedi ve bu fırsatı harcadı.

Kalan dakikalarda iki takım da golsüz eşitliği bozamadı ve Barcelona, Osasuna deplasmanında sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Ayrıca Katalanlar'ın, ligde 64 maçlık gol atma serisi sona erdi.

milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.