1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Barış Arduç Hayranları Bu Hale Getirdi!
Barış Arduç Hayranları Bu Hale Getirdi!

Barış Arduç Hayranları Bu Hale Getirdi!

Barış Arduç hayranları Gupse'yi bu hale getirdi!

A+A-
Son günlerde fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Gupse Özay'ın yeni halinin ardında Barış Arduç hayranları yatıyor.
 
Gupse Özay, geride bıraktığımız günlerde son filmi ‘Görümce’den yeni görüntüler paylaştı. Aralık ayının ilk günlerinde seyirciyle buluşacak olan filmin tanıtımı için gazetecilerin karşısına geçen Gupse Özay son derece fit ve ince görünüyordu. Sevgilisi Barış Arduç’un hayranları tarafından sürekli olarak kilo ve giyim kuşam yönünden eleştiri yağmuruna tutulan Özay, görünen o ki bu eleştirilere kızmak yerine onlardan dersler çıkarmış. Gupse Özay’ın ilk filmi olan Deliha setinde başlayan aşklarını mutlu bir şekilde sürdüren ikili, gazetecilerin yoğun takibi altında.
Kimi zaman bir mekan çıkışında kimi zaman da katıldıkları bir film galasında objektiflerin karşısına geçen Özay ve Arduç, ilişkilerinin ne kadar ciddi ve seviyeli olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
--2489792.jpeg
 
KISA ZAMANDA GELEN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK
 
‘Deliha’ filminde aldığı kilolardan birkaç ay içerisinde kurtularak İbrahim Büyükak imzası taşıyan ve rol aldığı ‘Küçük Esnaf’ filmin galasına 21 kilo vermiş bir şekilde katılan Özay yeni görüntüsüyle uzun süre adından söz ettirmişti.
Özel bir beslenme programı uygulamadığını söyleyen Özay, formunun sırrını çok hızlı kilo alıp vermesine bağlamıştı.
--2489791.jpeg
GUPSE ÖZAY’IN ‘GÖRÜMCE’ ADINI TAŞIYAN FİLMİNİN KONUSU İSE ŞÖYLE:
 
Yeliz(Gupse Özay) fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet(Buğra Gülsoy)'le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklif edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz ve diğer tarafta her şeyden habersiz Deniz'i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet'i türlü komik maceralar beklemektedir.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.