1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Barış Arduç Onunla 'Yasak Aşk' Yaşamış!
Barış Arduç Onunla 'Yasak Aşk' Yaşamış!

Barış Arduç Onunla 'Yasak Aşk' Yaşamış!

Barış Arduç'a yasak aşk suçlaması!

A+A-

Kiralık Aşk'ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç'un dizinin evli ve çocuklu senaristiyle aşk yaşadığı ve dizinin bu yüzden erken final yaptığı iddia edildi. İşte yasak aşk iddiasının detayları...

geçtiğimiz haftalarda erken final yapan 'Kiralık aşk' dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç hakkında önceki gün şok bir iddia ortaya atıldı. 1ANTV'de yayınlanan 'Bir De Bizden Dinleyin' programının sunucusu Cem Aydınlı, dizinin bitiş sebebinin altında yasak aşk olduğunu öne sürdü.

 


CANLI YAYINDA OLAY!

 

Aydınlı'nın iddiasına göre de bu yasak aşkın başrolünde Arduç'la dizinin senaristi M. A. yer alıyor… Aydınlı, canlı yayında ortaya attığı bu iddiayla ilgili şunları söyledi: "Evli ve bir çocuğu olan dizinin senaristi M. A. ile Barış Arduç kısa süre aşk yaşamış. Acemi, zaten Arduç'a platonik olarak aşıkmış. Sonra bölümler ilerledikçe M. A., yakışıklı oyuncuyla beraber olmaları için diretmeye ve onu köşeye sıkıştırmaya başlamış."

Şok iddialarını sürdüren Aydınlı ekledi:

SETTE KRİZ Mİ ÇIKARDI?

"Barış Bey, daha sonra geri çekilmiş ve M.A.'ya yapamayacağını belirtmiş. Bu durumdan etkilenen M. A. ise sette devamlı huzursuzluk yaratınca dizinin yayından kaldırılmasına karar verilmiş." Özellikle Baruş Arduç'un hayranlarını şoke eden bu iddianın ardından gözler yakışıklı oyuncuyla uzun süredir aşk yaşadığı Gupse Özay'a çevrildi. M. A. ise konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.