1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Barıştıklarını böyle duyurdu...
Barıştıklarını böyle duyurdu...

Barıştıklarını böyle duyurdu...

Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!

A+A-

Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanan eski dostu Demet Akalın'a zeytin dalı uzatmış, Akalın da kabul etmişti. İkili aylar sonra dün akşam bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.

Bir dönemin ayrılmaz ikilisi Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz yıl nedeni tam bilinmeyen bir olaydan dolayı birbirine küserek Instagram'dan takipten çıkmıştı. Gülben Ergen'in boşanma haberlerinden sonra Akalın'a zeytin dalı uzatmasından sonra ikili aylar sonra basın danışmanları sayesinde bir araya gelerek barıştı.

GÜLBEN VE DEMET'İN ARASINDAN KÜSLÜK BİTTİ

Dostluklarını kaldıkları yerden devam eden Demet Akalın ve Gülben Ergen, dün geceden fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. İki eski dost, ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin sahneye çıktığı mekanda buluşarak keyifli saatler geçirdi.

--3772337.jpeg

"GERÇEK DOSTLARINIZIN ELİNİ BIRAKMAYIN"

Akalın, Deniz Seki'nin sahnesinde şarkı söyleyen Gülben Ergen'in videosunu paylaşarak "Ne olursa olsun gerçek ve candan dostların elini bırakmayın" notunu yazdı. Gülben Ergen ise Akalın'ın sahneye çıktığı videoyu kalp koyarak Instagram hesabından paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Gülben Ergen ve Demet Akalıni geçtiğimiz sene küsmüştü. O dönemlerde hakkında çıkan "evli adamla aşk yaşıyor" haberleri ile yaklaşık 1 aydır magazin gündeminde olan Gülben Ergen'i Demet Akalın Instagram hesabından takipten çıkardı. Bu olaydan sonra Demet'te Gülben'i takipten çıkartarak konu hakkında "Ben takılmam böyle şeylere ama bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var" demişti. Küs geçen bir senenin ardından Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın'a barışmak için zeytin dalı uzatmıştı. Eski dostunun barış çağrısına sessiz kalmayan Demet ise dün akşam bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.

--3772343.jpeg

--3772344.jpeg

--3772345.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.