1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BARİYERLERE ÇARPTI, YOLA SAVRULDU
BARİYERLERE ÇARPTI, YOLA SAVRULDU

BARİYERLERE ÇARPTI, YOLA SAVRULDU

Bariyerlere çarptı, yola savruldu

A+A-

Bugüne kadar yüzlerce kazanın yaşandığı virajdaki bariyerler, çarpışma nedeniyle büyük hasar görmüş durumda.
 
Mehmet KARA

Lefkoşa-Girne anayolu Ciklos mevkiinde meydana gelen kazalara dün akşamüzeri bir yenisi daha eklendi. Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyreden Dindar İsaoğlu (24) yönetimindeki aracın kontrolünü kaybederek, bariyerlere çarparak durabildi.

Yürekleri ağza getiren kaza hasarla atlatılırken, herhangi bir yaralanma olmadı.

Çeşitli nedenlerden dolayı bugüne kadar yüzlerce kazanın yaşandığı virajda ise herhangi bir önlem alınmaması eleştiri konusu olmaya devam ediyor.

Bariyerlere çarptı, yola savruldu

Edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 16.45’te, Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyreden Dindar İsaoğlu (24) yönetimindeki ES 117 plakalı otomobilin, Ciklos mevkiinde sola meyilli virajda kontrolden çıkması sonucu meydana geldi. Bariyerlere çarpan araç, yol içerisine savruldu. Kaza sonrasında trafik kısa süre aksadı.

İhbar üzerine dakikalar içinde olay yerine giden Girne Trafik Şube ekibi, kazalı aracı kısa sürede olay yerinden kaldırdı ve trafik normal seyrine döndü.

Burada sürekli kaza oluyor

Ciklos mevkisinde bulunan virajda bugüne kadar yüzlerce kazanın meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, “Bu bölgede sürekli kazalar yaşanıyor. Çeşitli nedenlerden dolayı meydana gelen kazalar nedeniyle bariyerler de zarar görmüş durumda. Yetkililer lütfen konuyla ilgilensin” diye konuştu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.