1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BAŞARI, "BİRLİK VE BERABERLİĞİN SONUCU"
BAŞARI, "BİRLİK VE BERABERLİĞİN SONUCU"

BAŞARI, "BİRLİK VE BERABERLİĞİN SONUCU"

Altay alınan bu önemli sonucu iki yılda oluşan birlik ve beraberliğe bağladı.

A+A-

İki yıllık birlikteliğin ve istikrarın önemini bir kez daha gördüklerini belirten tecrübeli teknik adam, birbirlerini Yenicami olarak genel çerçevede çok iyi tanıdıklarını belirtti.

İlk devreyi en yakın rakiplerinin 9 puan önünde yenilgisiz tamamladıklarını belirten Turan Altay, bu noktada takımın rehavete girmeme adına dikkatli olması gerektiğini bu yönde ise bir takım çalışmalar yapacaklarını belirtti. Ligde henüz işlerinin bitmediğini bunu her yönüyle oyuncularına aktardıklarını belirten tecrübeli teknik adam, ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmanın ise gelinen noktada şart olduğunu vurguladı.

Ligin ikinci devresinde fikstür avantajlarının bulunduğunu ancak çetin ve zor bir sürecin kendilerini beklediğini belirten Turan Altay, futbolun ciddiyet istediğini Yenicami olaraksa bunu yapmak zorunda olduklarını belirtti. Her takım adına ikinci devrenin zorluğuna dikkat çeken Altay, işlerini doğru yapmaları halinde ise ikinci devrenin ortasında şampiyonluğu ilan etmek adına düşünceleri olduğunu vurguladı. İkinci devreye rakipleriyle aralarında puan farkı yokmuş gibi başlayacaklarını aktaran Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay 31-34 puan arası hedefledikleri ligi ise 37 puanla ilk yarıyı bitirmenin son derece önemli bir avantaj olduğunu vurguladı.

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı elinde bulundurduklarını kupadaki hedefin ise yine şampiyonluk olduğunu belirten Turan Altay, kendisinin gerek futbolculuk döneminde gerekse teknik adamlığı süresinde bu kupaya erişemediğini bu nedenle bu yıl bunu başarmak istediğini belirtti. Bu isteğinin takıma ekstra motive olacağını da vurgulayan Altay, kupa ile başladıkları sezonu kupalarla tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.