1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN BRT KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI!
BAŞBAKAN BRT KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI!

BAŞBAKAN BRT KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI!

Genç TV’de Aysu Basri’nin konuğu olan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu BRT’de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

A+A-

BRTK Müdürü Mete Tümerkan’ın görevden alınmasının sekiz on ay geciktiğini belirten Yorgancıoğlu, bu konunun MYK’da tartışılmadığının dorğu olmadığını aktardı.
Başbakanlığı bırakmasına bir ay kala böyle bir değişimin zamansız olduğu iddialarını da cevapalyan Başbakan Yorgancıoğlu, “şu anda başbakan benim, sorumluluk bende” ifadelerini kullandı.
CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk’in yaklaşımının doğru olmadığını vurgulayan Yorgancıoğlu, “Böyle bir konuda MYK’ya danışılması gerekmez, Erk karar verirken MYK’ya danıştı mı” diye sordu.
BRT Müdürü Mete Tümerkan’ın görevden alınmak istenmesinin sebebi olarak BRT içerisindeki huzursuzlukları işaret eden Başbakan Özkan Yorgancıoğlu şöyle konuştu: “BRT içinde hepimizin gördüğü huzursuzluk var, çalışanlar tarafından bir çok eylem yapıldı, hatta dışarıdan gelen misafirlerimizin olduğu dönemde bile BRT’de eylem yapıldı, bu yönetimde kaynaklanan bir eksikliğin nedenidir”
BRT Yönetim Kurulu’nun toplanamamasını da değerlendiren Başbakan, yönetim kurulunun önümüzdeki dönemde toplanıp bir karar üretmesi gerektiğini belirterek, kararın olumsuz olması durumunda konunun değerlendirileceğini kaydetti.
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Mete Tümerkan’ın yerine kimin atanacağının henüz belli olmadığını da açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.