1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN İLE ERK'İN ARASI AÇILDI!
BAŞBAKAN İLE ERK'İN ARASI AÇILDI!

BAŞBAKAN İLE ERK'İN ARASI AÇILDI!

BRT konusu Başbakan ile Erk'in arasını açtı!

A+A-

Bir ay sonra Başbakanlığını devredecek olan Yorgancıoğlu BRT Müdürü Mete Tümerkan’ın görevden alınması için girişim başlattı. Parti organlarına danışmadan BRT yönetim kuruluna yazı gönderen Başbakan’ın bu haraketi tepkiyle karşılandı.
Dün toplanması gereken BRT Yönetim Kurulu ise nisap yetersizliği nedeniyle toplanamadı. CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk de “Başbakan bu konuyla ilgili partinin yönetim organlarına başvurmalıydı” dedi.

KUTLAY ERK’TEN TEPKİ

CTP Genle Sekreteri Kutlay Erk BRT müdürü Tümerkan’ın görevden alınmak istenmesinin zamanlama açısından doğru bulmadığını söyledi. Erk, CTP Kurultay’nın yapılacağı 14 Haziran’dan sonra yeni hükümet oluşacak. Yeni hükümet üyeleri daha verimli çalışmak amacıyla kendi çalışma arkadaşlarını seçmek isteyecek. Bu nedenle görev süresi bir ay sonra bitecek olan Başbakan’ın bu girişimi zamanlama açısından doğru değildir dedi. BRT’de şu an yapılacak müdür değişikliğinin yeni gelecek hükümet için sıkıntı olabileceğini söyleyen Kutlay Erk, Başbakan’ın bu konuyla ilgili partinin yönetim organalrına başvurması gerektiğini ancak bunu yapmadığını söyledi.

Halkın Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.