1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BAŞBAKAN KÜÇÜK: “HÜKÜMETİ KURMA GÖREVİ ÖNCE UBP’YE VERİLMELİ…”
BAŞBAKAN KÜÇÜK: “HÜKÜMETİ KURMA GÖREVİ ÖNCE UBP’YE VERİLMELİ…”

BAŞBAKAN KÜÇÜK: “HÜKÜMETİ KURMA GÖREVİ ÖNCE UBP’YE VERİLMELİ…”

MECLİSTE GÜVENSİZLİK ÖNERGESİNİ GÖRÜŞÜLÜYOR

A+A-

KAŞİF: “HALKIN KARŞISINA ÇIKMAYA KORKAN SEÇİME GİRMEZ… BİZ HALKIMIZDAN HİÇ KORKMADIK”

DP Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif, halkın karşısına çıkmaya korkanların seçime girmemesini isteyerek “Biz halkımızdan hiç korkmadık, hiç kopmadık. Hep halkımızla yürüyoruz ve insanlarımızı da ayırmıyoruz” dedi.

Meclis’te güvensizlik önergesi görüşülürken söz alan Kaşif, yola hazırlıklı çıktıklarını, ödüle de, cezaya da hazır olduklarını, halkın 28 Temmuz’da kararını vereceğini ifade etti.

Her şeyi çalışarak yola çıktıklarını, sadece kişisel ihtiraslarla değil, halktan aldıkları izlenimlerle yola çıktıklarını söyledi.

Bugünlere nasıl, niye geldiklerinin de konuşulması gerektiğini ifade eden Kaşif, “Beni de halk yargılayacak. Başkası değil. İnsan önce aynaya bakacak. Kendi mi ahlaksız ben mi?” diye sordu. Kaşif, kendilerine ahlaksız denilmesini asla kabul edemeyeceklerini ifade etti.

Ahmet Kaşif, kimseyle polemiğe girmek istemediklerini vurgulayarak “Bugün burada sataşırsak yarın ülke için birlikte hiçbir şey yapamayacağız” dedi ve yarınlar düşünülerek hareket edilmesini istedi.

Artık erken seçim tarihinin belli olduğunu, seçimden kaçılamayacağını kaydeden Kaşif, “Halkın karşısına çıkmaya korkan seçime girmez. Biz halkımızdan hiç korkmadık, hiç kopmadık. Hep halkımızla yürüyoruz ve insanlarımızı da ayırmıyoruz” dedi.

İnsanların ayrıma tabi tutulması nedeniyle hükümetin düşmesi için oy verdiklerini ifade eden Ahmet Kaşif, ayrılıkçı değil, birleştirici hareket edilmesi gerektiğini söyledi. İç konularda başarılı olamayanların Kıbrıs sorunu konusunda hiç başarılı olamayacağını vurgulayan Kaşif, halkın takdirine güvendiklerini söyledi.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.