1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN VE BAKANLARA ÜZÜM FESTİVALİ DAVETİ
BAŞBAKAN VE BAKANLARA ÜZÜM FESTİVALİ DAVETİ

BAŞBAKAN VE BAKANLARA ÜZÜM FESTİVALİ DAVETİ

55. Mehmetçik Üzüm Festivali;

A+A-

BELEDİYE BAŞKANI SARIÇİZMELİ VE FESTİVAL KOMİTESİ BAŞBAKAN KALYONCU İLE İÇİŞLERİ VE ÇALIŞMA BAKANI GÜRPINAR’I FESTİVALE DAVET ETTİ

55. Mehmetçik Üzüm Festivali’ne hazırlanan Mehmetçik Belediyesi, Başbakan ve bakanlara ziyaretler yaparak festival hakkında bilgi verdi, festival açılışına davet etti.

Başbakan Ömer Kalyoncu bugün saat 11.00’de Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Festival Komitesi üyelerini kabul etti.

Başbakanlık Basın Bürosu’nun açıklamasına göre, Başbakanlık’ta yer alan kabulde, Başbakan Kalyoncu’ya 31 Temmuz-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 55. Mehmetçik Üzüm Festivali hakkında bilgi verilerek, festivalin açılışına davet edildi.

GÜRPINAR’I ZİYARET

İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar da Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Festival Komitesi üyelerini kabul etti.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Bakan Gürpınar’ı, 31 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Mehmetçik Üzüm Festivali’ne davet etti.

Sarıçizmeli, festivalde bu yıl yenilik ve değişiklikler yapıldığını, etkinlikte üzümü daha çok ön plana çıkarmaya çalıştıklarını söyleyerek, festivale uluslararası katılım olacağını belirtti.

GÜRPINAR: “DESTEĞE HAZIRIZ”

İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar da festivalin ülkenin en eski festivallerinden biri olduğunu, yeni açılımlarla zenginleştirilmesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Gürpınar, belediyenin, bölgenin kalkınması amacıyla yapacağı tüm faaliyetlere destek ve katkı sağlayacaklarını ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.