1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ'IN GÜZELYURT ZİYARETİ
BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ'IN GÜZELYURT ZİYARETİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ'IN GÜZELYURT ZİYARETİ

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, hafta sonu Güzelyurt bölgesini ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre ziyarette Denktaş’a Genel Sekreter Hasan Taçoy, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, İlçe Başkanı Türkay Tokel, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, parti yetkilileri ve Güzelyurt İlçe Kadın Örgütü üyeleri eşlik etti.

Heyet önce Güzelyurt açık pazarını ziyaret etti, ardından narenciye tesislerinde incelemelerde bulundu. DP-UG heyeti, pazar turunda, tezgâh açan esnafa hayırlı işler dileyen ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Serdar Denktaş, pazar esnafı ve pazar müşterilerinin ekonomi konularındaki sorularını da yanıtladı ve hükümetin ekonomik konularda aldığı tedbirler hakkında bilgi verdi.

Kıbrıs sorunu konusunun da gündeme geldiği ziyaretlerde Denktaş, Kıbrıs Türk halkının haklarını ortadan kaldıran bir anlaşma metnine onay vermelerinin söz konusu olamayacağını kaydetti.

DP-UG HEYETİ NARENCİYE TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

DP-UG heyeti daha sonra narenciye tesislerini ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Narenciye sektörünün en kötü sezonlarından birini yaşadığını dile getiren yetkililer, hükümetin ivedilikle çözüm bulmasını talep etti.

OTEL ZİYARETİ

Heyet daha sonra Kalkanlı’da uzun süreden beri atıl halde duran The West Queen Resort Hotel’i ziyaret ederek, binanın yeniden topluma kazanılması için incelemelerde bulundu. 

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.