1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU 2’NCİ TELSİM FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA KKTC 1’İNCİSİ OLAN GÜZELYURT KURUTULUŞ LİSESİ ORKESTARASI’NI KABUL ETTİ
BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU 2’NCİ TELSİM FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA KKTC 1’İNCİSİ OLAN GÜZELYURT KURUTULUŞ LİSESİ ORKESTARASI’NI KABUL ETTİ

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU 2’NCİ TELSİM FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA KKTC 1’İNCİSİ OLAN GÜZELYURT KURUTULUŞ LİSESİ ORKESTARASI’NI KABUL ETTİ

Başbakan Yorgancıoğlu, 2’nci Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda KKTC 1’incisi olan Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Orkestrası’nı kabul etti.

A+A-

Başbakan Yorgancıoğlu, 2’nci Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda KKTC 1’incisi olan Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Orkestrası’nı kabul etti.

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Orkestrası, 26 Nisan’da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek 17. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda KKTC’yi temsil edecek.

Başbakanlık’ta saat 14.30’da gerçekleşen kabulde, Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Müdürü Veli Büyükağa, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na okul resim heykel bölümü tarafından yapılan Milli Mücadele Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün büstünü hediye etti.

Kabulde, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Güzelyurt Lisesi Müdür Muavini Canev Engelkıran, Müzik Öğretmeni Gültaç Karayel, Resim Öğretmeni Tahsin Avbulut, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Akpınar ile orkestra üyesi öğrenciler hazır bulundu.

YORGANCIOĞLU: “GURURLANDIK”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, yarışmada büyük başarı göstererek birinci olan Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Orkestrası, öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Böylesi başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Başbakan Yorgancıoğlu, başarıların devamı için eğitim altyapısına katkı yapılması gereğine işaret etti.

“Yardımlaştığımız sürece bunun daha iyi olacağına inanıyorum” diyen Başbakan Yorgancıoğlu, yardımlaşma gerçekleştiği sürece başarıların daha anlamlı olacağına vurgu yaptı.

Kendisine hediye edilen Milli Mücadele Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün büstü için teşekkür eden Başbakan Yorgancoğlu, büstü en güzel noktada sergileyeceklerini söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu, Güzelyurt Lisesi Orkestrası öğrencilerini, Kemal Belevi CD’si ve USB belleği ile ödüllendirdi.

BÜYÜKAĞA

Güzelyurt Kurutuluş Lisesi Müdürü Veli Büyükağa ise ziyaretin, 2’nci Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda birinci olan okul orkestrası ile okul resim heykel bölümü tarafından yapılan Milli Mücadele Lideri dr. Fazıl Küçük’ün büstünü takdim için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Orkestrası’nın 26 Nisan tarihinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda ülkeyi temsil etme hakkı da elde ettiğini de ifade eden Büyükağa, bu kapsamda katkı beklediklerini de kaydetti.

Büyükağa, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun bakanlık yaptığı dönemde de okulun altyapısına büyük katkılarda bulunduğunu anımsattı.

KARAS

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, ülke eğitimi, sporu ve sanatına her fırsatta katkı yapmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda düzenledikleri liselerarası müzik yarışmasının bu yıl 2’ncisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yarışmada birinci olan Güzelyurt Lisesi Orkestrası’nın İstanbul’da gerçekleşecek Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.