1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU GEÇİTKALE’DE “PEDALLAR DEĞİŞİM İÇİN DÖNÜYOR” ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU GEÇİTKALE’DE “PEDALLAR DEĞİŞİM İÇİN DÖNÜYOR” ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU GEÇİTKALE’DE “PEDALLAR DEĞİŞİM İÇİN DÖNÜYOR” ETKİNLİĞİNE KATILDI

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün, Geçitkale’de düzenlenen “Pedallar Değişim İçin Dönüyor” etkinliğinin açılış törenine katıldı.

A+A-

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün, Geçitkale’de düzenlenen “Pedallar Değişim İçin Dönüyor” etkinliğinin açılış törenine katıldı. Başbakan daha sonra, Hava Sporları Federasyonu’nun, 12 ülkeden hava sporcularının katılımıyla düzenlediği Uluslararası Kuzey Kıbrıs Model Uçak F3J Şampiyonası’nın yapıldığı Geçitkale Havaalanı’nı ziyaret etti.

Yorgancıoğlu ile eşi Ayşe Yorgancıoğlu, önce, barışa karşı farkındalığın geliştirilmesi için Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) tarafından “Barış için Pedal Çevir” sloganı ile düzenlenen bisiklet turunun ikinci ayağının yer aldığı Geçitkale’yi ziyaret etti.

Yorgancıoğlu Geçitkale köyünde basına yaptığı açıklamada, etkinliğin “Geçitkale’de değişimin bir yansıması” olduğunu kaydetti.

Bisiklet turunun Geçitkale halkının hak ettiği bir yaşam kalitesi için düzenlenen bir etkinlik olduğunu ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, kötü hava koşullarına rağmen etkinliğe katılanlara ve farkındalık yaratmak için etkinliği düzenleyen Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Gençlik Örgütü Geçitkale Ocağı yetkililerine teşekkür etti.

Yorgancıoğlu, etkinliğin düzenlenmesi ve kötü hava koşullarına rağmen 100’ün üzerinde katılım olmasının “değişime verilen önemin göstergesi” olduğunu kaydetti.

Etkinliği düzenleyen CTP-BG Gençlik Örgütü Geçitkale Ocağı’ndan Mustafa Gürkan ise, etkinliğin ocağın sosyal faaliyetleri çerçevesinde düzenlendiğini kaydetti.

GEÇİTKALE HAVALİMANI

Başbakan Yorgancıoğlu daha sonra, Hava Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası 6. Kuzey Kıbrıs Model Uçak F3J Şampiyonası’nın yapıldığı Geçitkale Havaalanı Yavrukuş Tesisleri’ni ziyaret etti.

12 ülkeden 60’ın üzerinde sporcunun katıldığı yarışmaya atıfta bulunan Yorgancıoğlu, “Bu alanda bilgi birikimimizin artması ve ülkemizin diğer ülke insanları tarafından bilinir olması açısından bu önemli bir olaydır” dedi.
Yorgancıoğlu, federasyon yetkililerini düzenledikleri şampiyonadan dolayı tebrik etti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.