1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Başbakana 'domuzla ilişki' suçlaması!
Başbakana 'domuzla ilişki' suçlaması!

Başbakana 'domuzla ilişki' suçlaması!

Başbakana 'domuzla ilişki' suçlaması!

A+A-
İngiltere Başbakanı David Cameron'ın öğrenciyken 'cinsel organını ölü bir domuzun ağzına koyduğu' iddia edildi.

Gündemde bomba etkisi yaratan iddia , Lord Michael Ashcroft ve Isabel Oakeshott tarafından David Cameron hakkında yazılan ‘Call me Dave: The Unauthorised Biography’ (Bana Dave De: Gayriresmi Biyografi)  isimli kitapta yer alıyor.

İngiltere Başbakanı Cameron'ın Oxford Üniversitesi'nde öğrenciyken ‘cinsel organını ölü bir domuzun ağzına koyduğunu’ iddia eden yazarlar, bunun sebebinin ise Cameron'un üniversitedeki ‘Piers Gaveston’ isimli cinsel aşırılık partileri düzenleyen eğlence kulübüne kabul edilmek olduğunu ileri sürdü.

‘CAMERON İDDİALARI REDDETTİ’

The Daily Mail gazetesinin haberine göre İngiltere Başbakanı'na yakın kaynaklar, Cameron’ın aleyhindeki sansasyonel iddiaları kabul etmediğini belirtti. Kitabın yazarlarından Lord Michael Ashcroft’un, ‘önemli bir göreve gelmesine engel olduğu’ gerekçesiyle dört yıldır David Cameron’a karşı ‘savaş’ yürüttüğü söyleniyor.

Bu arada sansasyonel iddiada, kısa süre içinde sosyal medyada birçok espriye konu oldu.

Ryan Shields adlı Twitter kullanıcısı, Cameron’ın domuz severken çekildiği bir fotoğrafını paylaşarak altına ‘Dikkat edin, David Cameron bu fotoğrafta alyansını takmamış. Şüpheli…” diye yazdı.

201509221243_d1.jpg

İngiliz Liberal Demokrat Partisi’nin lideri Tim Farron ise paylaştığı ilerisinde “Vejetaryen olduğuma hiç bu kadar memnun olmamışım” ifadesini kullandı.

201509221245_d2.jpg

Gazeteci Stephen Bush ise İngiltere Başbakanı Cameron’ın geçtiğimiz haftalarda dile getirdiği ‘İşçi Partisi, İngiltere’nin ulusal güvenliğini tehdit ediyor’ açıklamasını hatırlatarak, “David Cameron şimdi ulusumuzun ve ekonomimizin güvenliği ve domuzlarınızın huzuru için bir tehdit” dedi.

201509221245_d3.jpg

Bush’un bu iletisi Twitter’da, bin kereden fazla paylaşıldı.

Sputnik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.