1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BAŞBAKAN’DAN, ERDOĞAN’A REYHANLI İÇİN BAŞSAĞLIĞI
BAŞBAKAN’DAN, ERDOĞAN’A REYHANLI İÇİN BAŞSAĞLIĞI

BAŞBAKAN’DAN, ERDOĞAN’A REYHANLI İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Başbakan İrsen Küçük, bugün öğleden sonra Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili, TC Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

A+A-

Başbakan İrsen Küçük, bugün öğleden sonra  Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili, TC Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Başbakan İrsen Küçük, T.C Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mesajında şöyle dedi:

“Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırılar sonucu çok sayıda  ölü ve yaralı olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Anavatan Türkiye de barış ve huzur ortamının hüküm sürdüğü bir ortamda meydana gelen bu hain saldırlarda günahsız onlarca insanın canlarına kıyılması büyük üzüntü verirken, bu terör eylemini şiddetle kınar, böylesi menfur olaylarla anavatan Türkiye’deki huzur ve güven ortamını bozmaya, Türk halkını provoke etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulamak isterim.

Bu elim olay, Anavatanın acısını acısı bilen Kıbrıs Türk Halkı olarak bizleri derinden üzmüştür. Anavatan Türkiye’nin acısını bir kez daha yürekten paylaşıyoruz.

Bu acı olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, başta şahsınız olmak üzere şehitlerimizin kederli ailelerine ve tüm Türk Ulusu’na başsağlığı ve metanet, yaralılara acil şifalar dilerim.”

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.