1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKANLIK IŞIKLARINI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ!
BAŞBAKANLIK IŞIKLARINI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ!

BAŞBAKANLIK IŞIKLARINI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ!

1 yaralı!

A+A-

Özgür KIYAK

Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde dün sabah saat 01:45 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza,  Okan Ceyhan’ın yönetimindeki PG 882 plakalı araç ile % 98 mg alkollü içki tesiri altında kuzey istikametine doğru süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada,  başbakanlık trafik ışıklarına geldiği an, kırmızı ışık yandığı halde yoluna devam edip, o esnada Mehmet Akif Caddesi üzerinde doğu istikametine doğru seyreden Hasan ARISAL yönetimindeki GK 775 plakalı aracın sağ yan kısmına çarpması sonucu meydana geldi. 

 

Çarpmanın etkisiyle savruldu

Çarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde kuzey istikametine doğru savrulan GK 775 plakalı araç sağ ön kısmı ile orta refüje, akabinde ise orta refüj üzerinde bulunan  2 adet trafik yön levhasına ve aydınlatma direğine çarpıp önü kuzey istikametine bakar şekilde durdu. 

 

Trafik yön levhası aracın üzerine savruldu

Bu arada, kazada hasar gören trafik yön levhalarından biri savrularak karşı istikamette seyreden ve tarafında kırmızı ışık yandığı için beklemekte olan Lefkoşa’da Halil Kaya yönetimindeki TMS 082 plakalı aracın ön kısmına çarptı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde doğu istikametine doğru savrulan PG 882 plakalı araç ise, önü güney istikametine bakar şekilde yol içerisinde durdu. 

 

Müşahede altına alındı

Kaza sonucu yaralanan GK 775 plakalı araç sürücüsü Hasan Arısal kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisinde müşahade altına alındı. 

PG 882 plakalı araç sürücüsü Okan Ceyhan ise suçüstü hali gereği tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber Kaynağı: Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.