1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKANLIK TÜM BAKANLIKLARA YÖNELİK GENELGE YAYIMLADI
BAŞBAKANLIK TÜM BAKANLIKLARA YÖNELİK GENELGE YAYIMLADI

BAŞBAKANLIK TÜM BAKANLIKLARA YÖNELİK GENELGE YAYIMLADI

Başbakanlık, tüm bakanlıklara yönelik yayımladığı genelgede;

A+A-

BAKANLIKLAR HAZIRLANAN TÜM YASAL DEĞİŞİKLİKLERİ WEB SAYFALARINDA YAYIMLAYACAK

DEĞİŞİKLİKLERE VATANDAŞLAR DA KATKIDA BULUNABİLECEK

Başbakanlık, tüm bakanlıklara yönelik yayımladığı genelgede; bakanlıklardan, yapacakları tüm yasal değişikliklere halkın erişebilmesi amacıyla web sitelerinde yer vermesini istedi.

Başbakanlık ayrıca bu değişikliklerin info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine e-posta gönderilerek Başbakanlık’a iletilmesini de talep etti.

Başbakanlık, bakanlıkların hazırlayacağı yasal değişiklerle ilgili vatandaşların da görüş, öneri veya şikayetlerini aynı adrese iletebileceğini ifade ederek, bunların değerlendirileceğini ve ilgili bakanlık, kurum ve kuruluşlara aktarılacağını bildirdi.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık tarafından 28 Eylül tarihinde “4 numaralı genelgenin” tüm bakanlıklara dağıtımı yapıldı.

Başbakanlık tarafından yayınlanan genelge şöyle:

“Başbakanlık tarafından, 28.09.2015 tarihinde 4 numaralı genelge ile tüm KKTC bakanlıklarına dağıtımı yapılan, bakanlıkların ve bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşların görev alanına giren konularla ilgili olarak hazırlanan yasa, tüzük, yönetmelik ve tebliğ taslaklarının konu ile ilgili tüm tarafların bilgisine getirilmesi ve konu hakkındaki görüş ve önerilerin bakanlıklara iletilebilmesi ve halkın erişebilmesi amacıyla söz konusu taslakların bakanlıkların web sayfalarında yayımlanması, ayrıca info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine e-posta gönderilerek Başbakanlık’a iletilmesi hususunda talepte bulunulmuştur.

Bu konuda halkımızdan da gelecek görüş, öneri veya şikayetlerin info.basbakanlik@gov.ct.tr adresine iletilmesi durumunda değerlendirilerek ilgili bakanlık, kurum ve kuruluşlara aktarılacaktır.”

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.