1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞBAKANLIKTA YANGIN ALARMI!
BAŞBAKANLIKTA YANGIN ALARMI!

BAŞBAKANLIKTA YANGIN ALARMI!

Personel, yangın zilinin çalması sonucu büyük bir panik yaşadı ve kendisini dışarıya attı.. Bina içerisinde mahsur kalan personellerde vardı;

A+A-

 

Başbakanlık’ta dün, yangın zilinin çalması sonucu bina içerisindeki personel büyük bir panik yaşadı. Başbakanlığı saran duman karşısında telaşa kapılan personel, çalışmalarını yarıda bırakarak kendini dışarıya attı. Telaşları yüzlerinden okunan personel, binada yangın tatbikatı yapıldığını öğrendiğinde derin bir nefes aldı. Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı İtfaiye Şubesi ekipleri, dün Başbakanlıkta yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Kısa sürede yangına müdahale edilirken, bina içerisinde mahsur kalan personel, ekipler tarafından kurtarıldı. 112 acil servis ekiplerinin de hazır bulunduğu tatbikatta, yaralananlara kısa sürede müdahale edildi.

Diğer dairelerde hazırlıklı olsun...

Gerçeği aratmayan tatbikattan sonra açıklama yapan İtfaiye Müdür Muavini Ahmet Özmenek, tatbikatın itfaiye ekiplerinin devam eden eğitimleri çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirterek, tatbikatların diğer bakanlık ve dairelerde de yapılacağını kaydetti.  Senaryo gereği, çıkan yangına ilk olarak Başbakanlık çalışanlarından 7 kişilik bir ekip müdahale etti.  İtfaiye ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte yangın sebebiyle dumandan etkilenen iki personel ambulansa taşındı. Ardından bina çatısında mahsur kalan personel ise mahsur kaldığı yerden itfaiye ekipleri tarafında bulunduğu yerden kurtarıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.