1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞI ASFALTA ÇARPTI!
BAŞI ASFALTA ÇARPTI!

BAŞI ASFALTA ÇARPTI!

Kontrolden çıkarak takla atan araç, tavanı üzerinde 20 metre sürüklendi, araç sürücüsü Mehmet Yıldırım yola savrularak ağır yaralandı.

A+A-

Lefke-Güzelyurt anayolunda Gaziveren köyü girişinde dün saat 02.55’te meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki Yeşilyurt’ta astsubay olarak görev yapan Mehmet Yıldırım ağır yaralandı.

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilen araçtan dışarıya savrulan sürücü Mehmet Yıldırım, başını asfalta vurdu. Yıldırım, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yıldırım’ın yoğun bakım ünitesinde olduğu öğrenildi.

Araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki uzman asker Rıdvan Varlık ise kazayı hafif sıyrıklıklarla atlattı. Varlık, Cengiz Topel Hastanesi’nde müşahede altına alındı ancak kaza şokunu üzerinden atamadı.

Kaza, Mehmet Yıldırım yönetimindeki 07 NOU 23 plakalı aracıyla Lefke-Güzelyurt anayolunda seyrederken Gaziveren köyü girişine geldiğinde önündeki aracı geçmeye çalıştığı sırada yolun sağından banketten aşağıya düştü ve toprak sete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bir takla atan araç, 20 metre tavanı üzerinde sürüklendi. Bu esnada araç sürücüsü Yıldırım, emniyet kemeri bağlı olmadığından yol içerisine savruldu.

Araçta yolcu olarak bulunan Rıdvan Varlık ise, emniyet kemeri bağlı olduğundan kazada hafif yaralandı ve araçtan kendi çıktı.

Kaza sonrasında Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi’ne ait ambulans, yaralılara yol içerisinde müdahale etti. Ardından Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, yol ve tarla içerisinde başka bir kişi olup olmadığını kontrol etti.

 

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.