1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞI FENA DERTTE
BAŞI FENA DERTTE

BAŞI FENA DERTTE

Havaalanında çıkış işlemi yaptıran ancak, pasaportunu bir arkadaşıyla gönderip uçağa binmeyen Ahsan'ın başı fena dertte.

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan İstanbul’a gitmek için, 22 Temmuz 2013 tarihinde, muhaceretten geçerek çıkış işlemini yaptıran, ancak uçağa binmediği saptandığı için tutuklanan Pakistanlı Touseef Ahsan’la ilgili olarak polisin yeni bulgulara ulaştığı bildirildi.
Ahsan’ın suç ortaklarını araştıran polis ekiplerinin, bu kişilerin sahte öğrenci belgesi de düzenlediklerine dair bazı bulgulara ulaştığı kaydedilirken, zanlı Ahsan’ın tutukluluk süresi de dört gün daha uzatıldı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Bertan Özerdağ’ın huzurunda görüşülen davada, Savcı Emine Taşkın, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Meriç Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ali Bulut’u tanık olarak dinletti.
Polis memuru Bulut, soruşturmanın devam ettiğini ve yapılan araştırma sonucunda yeni bulgulara ulaşıldığını kaydetti. Zanlının suç ortakları olabileceğine ve bu şahıslarla birlikte sahte öğrenci belgesi düzenlediklerine dair bulguya vardıklarına dikkat çeken Bulut, tahkikatın ciddi bir şekilde ilerlediğini söyledi. Aranan şahıslar bulunduğuna da vurgu yapan polis memuru Bulut, mahkemeden, zanlı Ahsan’ın tahkikat maksatlı dört gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine, Kıdemli Yargıcı Bertan Özerdağ, tahkikat amaçlı olarak istenilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.