1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BAŞIMA BELA OLDU NAMUSSUZ…”
“BAŞIMA BELA OLDU NAMUSSUZ…”

“BAŞIMA BELA OLDU NAMUSSUZ…”

Mağusa’da faaliyet gösteren “Cyprus Sporting” isimli bet ofisinde Cafer Zorba’yı bıçakla yaralayan Metin Dede tutuklandı

A+A-

Mağusa faaliyet gösteren “Cyprus Sporting” isimli bet ofisinde kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle Cafer Zorba’yı bıçaklayan zanlı Mehmet Dede isimli kişi tutuklandı. “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Yaralama” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Dede, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Karın boşluğundan bıçakladı…
Olayın tahkikat memuru Polis Çavuşu Mustafa İskender, zanlı Metin Dede’nin 6 Eylül tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren “Cyprus Sporting” isimli bet ofisinde kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle Cafer Zorba’yı tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu 19 cm uzunluğundaki bıçakla karın boşluğundan yaraladığını açıkladı. İskender, olay yerindeki kamera görüntülerinin inceleneceğini ve zanlını gönüllü ifadesinde bulunduğu bir takım iddiaların araştırılacağını belirtti.

10 yıldır KKTC’de kaçak olduğu ortaya çıktı…
Polis Çavuşu Mustafa İskender, yapılan araştırmada zanlı Metin Dede’nin 10 yıldır KKTC’de izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. İskender, zanlının izinsiz ikamet ettiği için de bu konuda ayrı bir tahkikat yürütüleceğini belirtti. “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Yaralama” meseleleri ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten İskender, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: “Başıma bela oldu namussuz…”
Mahkemede söz alan zanlı Metin Dede, yaklaşık 12 yıldır KKTC’de olduğunu, serseri değil makine mühendisi olduğunu söyledi. Dede “Cafer esrarkeştir. Esrar kullanır ve satar. Pisliğin tekidir. Başıma bela oldu namussuz” diyerek kendini savundu.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Metin Dede’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yenidüzen

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.