1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKA ÇARE KALMADI
BAŞKA ÇARE KALMADI

BAŞKA ÇARE KALMADI

Başka çare kalmadı

A+A-

Gazimağusa’daki Harika Mahallesi muhtarı Mustafa Zorlu,  Kıbrıs’ta olası bir anlaşmada yaşadıkları bölgenin de verileceğini, ama buna rağmen çözümü desteklediğini söyledi. Diyalog muhabirine konuşan 500 nüfuslu Harika Mahalles’nin Muhtarı Mustafa Zorlu, siyasilerin sadece seçim zamanı bölgeye geldiğini söyleyerek, “Seçim haricinde milletvekillerini burada göremiyoruz. Kıbrıs’ta bir çözüm olursa belki bu bozuk düzen değişir” dedi.

 

Belediyeden memnun

Gazimağusa Belediyesi’nden genel olarak memnun olduklarını aktaran Zorlu,  sadece mahallelinin yollarının bozukluğundan şikayeti olduğunu, onun da en kısa sürede düzeltileceğini umduğunu söyledi.

Çözüm olsun da mahalle varsın verilsin

Belediyenin mahallesinde kaldırım çalışmalarına başladığını ifade eden Zorlu,  belediyenin temizlik çalışmalarından da gayet memnun olduklarını bildirdi.

Olası bir çözüm de Harika Mahallesinin de verilecek yerler arasında olduğunu söyleyen Zorlu, buna rağmen bir çözümden yana olduğunu kaydetti.

Elçilik su sorunun halletti

3 dönemdir görevde olduğunu anlatan Zorlu, mahalleyi neredeyse sıfırdan aldığını ve bu güne getirdiğini belirtti. İlk geldiği dönemde mahallenin kullandığı suyun çok kötü ve sağlıksız durumda olduğunu anlatan Zorlu, T.C Büyükelçiliği ile temasa geçerek su sorununu hallettiğini aktardı. 

Çalışkan bir mahalle

Mahallelinin geçim kaynağının genel olarak tarım olduğunu söyleyen Zorlu,  mahallelilerinin tamamına yakının bir işle meşgul olduğunu ve çalışkan bir mahalle olduğunu ifade etti.

Diyalog

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.