1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKA ERKEĞİN ARABASINA BİNDİ DİYE...
BAŞKA ERKEĞİN ARABASINA BİNDİ DİYE...

BAŞKA ERKEĞİN ARABASINA BİNDİ DİYE...

Şok!

A+A-

Başka erkeğin arabasına bindi diye darp etti!

B.S'yi 23 Nisan günü Girne Boğazı yakınlarında ciddi şekilde darp ettikten sonra ortadan kaybolan ve önceki gün polise teslim olan Emre Karpuz, dün mahkemeye çıkarıldı

Elmas TOKAY

Girne Boğazı yakınlarında, eski kız arkadaşını, başka bir erkek şahısın arabasına bindiği gerekçesiyle ciddi şekilde darp eden ve günlerce saklandıktan sonra önceki gün polise gidip teslim olan Emre Karpuz, dün mahkemeye çıkarıldı ve mahkemenin emriyle yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzuruna çıkarılan Emre Karpuz’un aleyhindeki suçlamayla ilgili olguları, Boğaz Polis Karakolu’nda görev yapan Polis Memuru Sami Güneş aktardı.

Güneş, zanlı Emre Karpuz’un, “ciddi darp” ve “ithala-i lisan” (küfür) suçlarından tutuklandığını kaydetti.

23 Nisan 2017 tarihinde, saat 03.50 sıralarında zanlı Karpuz’un eski kız arkadaşı olan B.S'yi başka bir erkek şahsın aracına bindiğini gördüğünü ifade eden Güneş, zanlının bu gerekçeyle Boğaz yolunda aracın önünü kesip, küfür ettikten sonra B.S'ninyüzünü yumruklayarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Güneş, B.S'ninkaşında 3 santimetre yırtık olduğunun öğrenildiğini ve zanlı Emre Karpuz’un hakkında mahkeme emriyle tutuklama kararı çıktığını belirtti. Zanlının önceki gün polise giderek teslim olduğunu kaydeden Güneş, zanlının daha önceden de “emanetçi tarafından sirkat “suçunu işlediğini, mahkemenin verdiği teminat şartı olan, haftada 4 gün polise ispat yapma emrini yerine getirmediğini söyledi.

Polis Memuru Güneş ayrıca, zanlının Girne Amerikan Üniversitesi’ne kayıtlı olduğunu ancak yaklaşık bir yıldır okula devam etmediğini öğrendiklerini dile getirdi. Güneş, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesutoğlu: Mesele ciddi

Sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu, meselenin ciddiyetine ve son günlerde bu tür olaylarına artmasına dikkat çekti.

Yargıç Mesutoğlu, mahkemelerin bu duruma müsamaha göstermeyeceğinin altını çizdi ve zanlı Emre Karpuz’un davaları görüşülünceye kadar, 15 gün süreyle, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.