1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKASINI DESTEKLEYİNCE TAYİN ETTİLER!
BAŞKASINI DESTEKLEYİNCE TAYİN ETTİLER!

BAŞKASINI DESTEKLEYİNCE TAYİN ETTİLER!

BAŞKASINI DESTEKLEYİNCE TAYİN ETTİLER!

A+A-

PAŞAKÖY’DEN ULUKIŞLA’YA:Paşaköy Belediyesi’nde son 3 yıldır şube amirliği görevini yürüten Alpay Binboğa’nın görev yeri değiştirildi. Ulukışla’ya görevlendirilen Binboğa, tayinin ailesinin seçimde Türlücü’yü değil de başka bir adayı desteklediği için yapıldığını öne sürdü.

Paşaköy Belediyesi’nin Paşaköy Şubesi’nde 3 yıldır şube amirliği görevini yürütmekte olan Alpay Binboğa’nın görev yeri son yapılan yerel seçimin ardından yaklaşık 2 buçuk ay sonra Ulukışla olarak değiştirildi.

29 Haziran’da gerçekleşen yerel seçimde Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü’ye Alpay Binboğa’nın halasının oğlu Hasan Topaloğlu DP-UG adayı olarak rakip çıkmıştı. Beldede konuşulanlar arasında Binboğa’nın görev yerinin halasının oğlu olan Topaloğlu’nun belediye başkanı Tülücü’ye rakip çıkması nedeniyle olduğu konuşuluyor.

Binboğa: Beklemiyordum

Havadis’e konuşan Binboğa görev yerinin değiştirilmesinin beklemediği bir karar olduğunu ancak yine de elinden geldikçe görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını anlattı. Seçim öncesi Habil Tülücü’nün “Demokrasi gereği herkes istediğine oy verebilir” dediğini ifade eden Binboğa ancak seçim sonrasında durumun değiştiğini söyledi. Binboğa şu şekilde konuştu:

“23 yıllık belediye çalışanıyım. 1991’de işe girdim. 8 yıl idare amirliği görevi yaptım. Ardından şube amiri oldum. Ancak elime gelen bir yazı ile görev yerim değişti ve Paşaköy’den Ulukışla’ya gönderildim. Bunu hiç beklemiyordum.”

dsc_0701.jpg

“Şimdi kendi utansın”

Halasının oğlunun belediye başkanı adayı olmasına rağmen seçimle ilgili hiçbir çalışma yapmadığını anlatan Binboğa, Tülücü’nün seçimin ardından kendisine “Bana oy veren sağ olsun, oy vermeyen utansın” dediğini dile getirerek “Şimdi kendi utansın” dedi.

Binboğa ancak her şeye rağmen şu ana kadar kendisine verilen görevler nedeniyle Tülücü’ye teşekkürlerini iletti ve şu ifadeleri kullandı:

“Ailemin yerel seçimde Hasan Topaloğlu’na destek vermesi nedeniyle görev yerim değişti. Ancak ben seçime hiç karışmadım. Hiçbir aday için çalışmadım. Daha önce 3 dönemde Habil Tülücü için çalıştım. Belediyenin yaptığı tüm projelerde imzam var. Ben bana verilen hiçbir işten kaçmadım.”

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.