1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKASININ BORCU YÜZÜNDEN ELEKTRİKSİZ KALDI!
BAŞKASININ BORCU YÜZÜNDEN ELEKTRİKSİZ KALDI!

BAŞKASININ BORCU YÜZÜNDEN ELEKTRİKSİZ KALDI!

Başkasının borcu yüzünden elektriksiz kaldı!

A+A-

 

Lefkoşa’da bulunan Selimiye Camii bölgesinde uygun fiyata ev bulup satın alan İlhan Yıldız, evin önceki sahibinin Kıb-Tek’e olan borcu nedeniyle eve elektrik bağlatamadı. Yaklaşık bir aydır sorunu çözmek içim Kıb-Tek yetkilileri ile görüşen Yıldız eve elektrik bağlatabilmesi için 5 bin 100 TL ödemek zorunda olduğunu anlattı.

“Eski ev sahibi cinayet işlese eve taşınabilmek için ben mi ceza evinde yatmalıyım?” diye soran İlhan Yıldız, “Huzur bulmak için ev aldım daha beter huzurum kaçtı” diyerek isyan etti.

“Bana kimse bilgi vermedi”

Kedisinin 66 yaşında ve ilkokul mezunu olduğuna dikkati çeken Yıldız, kendinse kimsenin böyle bir uygulamadan söz etmediğini anlattı. Yıldız evi üstüne çevirmek için Tapu Dairesi’ne gittiğinde birçok belge istendiğini ancak bu konuyla ilgili bilgi verilmediğini kaydetti. İlhan

Yıldız şu şekilde konuştu:

“Eski ev sahibi öldü. Ben oğlundan satın aldım. Ailem içinde huzursuzluk var. Bende kafa dinlemek istediğimde buraya gelirim dedim. Ancak elektrik bağlatamadım. Bu evi 3 Ekim’de satın aldım. O tarihten beridir sürünüyorum.”

Havadis

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.