1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞKENTTE SÜRÜCÜLERİN İSYANI BİTMEYECEK
BAŞKENTTE SÜRÜCÜLERİN İSYANI BİTMEYECEK

BAŞKENTTE SÜRÜCÜLERİN İSYANI BİTMEYECEK

Başkentte sürücülerin isyanı bitmeyecek

A+A-

Emine UYSAL

Lefkoşa'da çeşitli bölgelerdeki yol çalışmaları kapsamında kazılan yollarda oluşan çukurlar, dün etkili olan yağış sonrası su ile doldu. Sürücüler sıkıntı dolu anlar yaşarken, birçok araç ciddi zarar gördü.

Türkiye’den ülkemize getirilecek suyun taşınması amacıyla döşenen borular için yapılan kazılar yanında Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bazı bölgelerde başlattığı kanalizasyon çalışmaları ve henüz asfaltlanmayan yollar, sürücülerin yoğun şikâyetine neden oldu.

Vatandaşlar, “Özellikle Fuar alanı çevresinde kazılan yollar berbat halde. Sürekli bu yolu kullanıyoruz. Araçlarımızda büyük maddi hasar oluştu. Bunun hesabını kim verecek? Yollar mayın tarlasından beter” şeklinde şikâyetlerini dile getirdi.

Lefkoşa Türk Belediyesi yetkilileri, Yarim Gelinlik Çemberi olarak bilinen bölgede başlayan ve SOS Çocuk Köyü'ne kadar, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde devam edecek çalışmanın birkaç hafta daha devam edeceğini belirtiyor.

Lefkoşa Sanayi Bölgesi ile Atatürk Spor Salonu arasındaki yol da yağışlı havalarda geçilmez bir hal alıyor.

Türkiye'den gelecek suyu nakledecek boruları döşeyen şirket ise, en kısa zamanda bitirecekleri açıklaması dışında bir bilgi vermiyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.