1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BASKINDAN SONRA KÜL OLDU
BASKINDAN SONRA KÜL OLDU

BASKINDAN SONRA KÜL OLDU

Gazimağusa'nın Maraş bölgesinde akıllarda soru işareti bırakan olay

A+A-

Gazimağusa'nın Maraş bölgesinde dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibinin yaptığı uyuşturucu baskınından bir saat sonra yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni hakkında araştırma başlatıldı.

Gazimağusa'da ''baby'' lakabıyla bilinen 59 yaşındaki Hüseyin Özbayır'ın Duru Sokak üzerinde bulunan evindeki yangında yatak odasındaki eşyalar tamamen yanerken, evin diğer odalarının duvarları da yoğun duman nedeniyle karardı.

Söz konusu yangın olayı ile ilgili olarak itinalı bir  soruşturma yürüten Gazimağusa Polisi ve Gazimağusa İtfaiyesi yangının sehpa üzerinde çalışır vaziyette bırakılarak aşırı ısınma nedeniyle başlamış olabileceği üzerinde duruyor.

Sentetik Cannabionid bulundu

Bu arada, dün 16.30'da meydana gelen yangın olayından yaklaşık bir saat önce Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibi söz konusu eve bir operasyon düzenledi.

Yapılan baskında 24 yaşındaki Uğur Özbayır'ın tasarrufundaki 8 adeti dolu, 2 adeti boş olmak üzere sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ele geçirdiği öğrenildi.

Uğuz Özbayır'ın bugün mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.