1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAŞVURU TARİHİ UZATILDI
BAŞVURU TARİHİ UZATILDI

BAŞVURU TARİHİ UZATILDI

başvuru tarihi 14 Şubat Cuma gününe kadar uzatıldı.

A+A-

Eski gazeteci, işadamı ve fotoğrafçı Öztan Özatay’ın anısına düzenlenen “6. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması” için başvuru tarihi 14 Şubat Cuma gününe kadar uzatıldı.

Yarışma organizatörü Buket Özatay’ın yaptığı açıklamaya göre, yarışmada  renkli, siyah beyaz ve doğa dalında yarışacak eserleri değerlendirecek jüri; Türkiye’den ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman ve fotoğrafta “profesör” unvanı alan ilk kadın, İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, Kıbrıs’tan ise YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı  Tasarımcı Doç. Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu olacak.

19 Şubat saat 18.00’de Lefkoşa Golden Tülip Hotel’de ödüllerin açıklanacağı bir basın toplantısı ve jüri üyelerinin fotoğraf söyleşisi gerçekleştirilecek.

Öztan Özatay 6. Fotoğraf Yarışması ve Sergisi için oluşturulan jüri tarafından beğenilen eserler 18-29 Mart tarihleri arasında Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlik ile sanatseverlerle buluşturulacak.

Yarışmaya katılacak olan eserlerin 14 Şubat tarihine kadar Özatay Fotoğrafçılığın Metehan’daki mağazasına teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmayla ilgili daha detaylı bilgi için Buket Özatay’a veya  Özhan Özatay’a 22 38969 ve 22 38968 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.