1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BAYAN HAYRANI ÖYLE BİR YERİNE İMZA İSTEDİ Kİ!
BAYAN HAYRANI ÖYLE BİR YERİNE İMZA İSTEDİ Kİ!

BAYAN HAYRANI ÖYLE BİR YERİNE İMZA İSTEDİ Kİ!

ROBBIE WILLIAMS’IN ZOR ANLARI! BAYAN BİR HAYRANI ÖYLE BİR YERİNE İMZA ATMASINI İSTEDİ Kİ!

A+A-

Ünlüler için hayranlarına imza vermek son derece sıradan bir durum. Ama büyük olasılıkla böylesi pek azının başına geliyordur. İşte bu ilginç durum da ünlü şarkıcı Robbie Williams'ı buldu.

Turnesi kapsamında İsveç'in Göteborg kentinde konser veren Williams bir hayranının pankartlı ricasını kıramadı ve kalçasına imzasını attı.

Take The Crown turnesi kapsamında sahneye çıkan 39 yaşındaki Williams "Lütfen kalçamı imzala ki dövme yaptırabileyim" şeklindeki mesajı gördü ve ilgisini çekti.

Ünlü şarkıcı bu ricayı kırmamaya karar verip pankartla kendisine mesaj gönderen hayranını sahneye çağırdı ve kalçasına imza attı.

Kalçasına imza attıran Lone Mortinsen adlı genç kadın daha sonra Facebook sayfasında Williams'ın kendisine " Harika kalçaların var" dediği notunu da yazdı. Genç kadın Williams ile çektirdiği pozu Facebook sayfasında profil fotoğrafı da yaptı.

Yaklaşık 65 bin seyircinin önünde kot şortunu indirip Williams'a kalçasını imzalatan 22 yaşındaki Lone Mortinsen 12 yıldır Robbie Williams hayranı olduğunu söyledi. 

Norveçli olan Mortinsen yaşadığı heyecan yüzünden konserden önceki gece uyuyamadığını söyledi. Genç kız "Williams ile karşılaşmak tamamen gerçek üstü bir durumdu" diye konuştu.

go1-001.jpg

Uçankuş

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.