1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYGIN BULUNAN ZANLI...
BAYGIN BULUNAN ZANLI...

BAYGIN BULUNAN ZANLI...

Aracı içerisinde baygın vaziyette bulunan ve uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen zanlı

A+A-

Dumlupınar bölgesinde aracı içerisinde baygın vaziyette bulunan ve uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen zanlı Emrah Altay dün teminata bağlanmak üzere mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele hakkında şahadet veren Polis Memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram, zanlının geçtiğimiz ay Mağusa ve Lefkoşa’da toplam 6 gram bonzai alma ve tasarruf suçundan methaldar olduğunu söyledi. 

Zanlının, aracı içerisinde baygın bulunarak hastaneye götürüldüğünü, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiğini belirten Bayram, zanlının talebi üzerine Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Servisi’nde de tedavisine başlandığını söyledi. Polis Memuru Ahmet Bayram zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak

Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadeti ve zanlının ekonomik durumunu değerlendirerek, ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut etmesine ve 3 bin TL nakdi teminat yatırması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.