1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANI KAŞİF, TELSİM GENEL MÜDÜRÜ KARAS’I KABUL ETTİ
BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANI KAŞİF, TELSİM GENEL MÜDÜRÜ KARAS’I KABUL ETTİ

BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANI KAŞİF, TELSİM GENEL MÜDÜRÜ KARAS’I KABUL ETTİ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, hedefin, ülke ve ülke insanına en iyi hizmeti verebilmek, en iyi bilişim teknolojisini sunabilmek olduğunu söyledi.

A+A-

KAŞİF: “BİZİM HEDEFİMİZ, ÜKEMİZE, ÜLKE İNSANINA EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK, EN İYİ BİLİŞİM TEKNOLOJİSİNİ SUNABİLMEK”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif,  hedefin, ülke ve ülke insanına en iyi hizmeti verebilmek, en iyi bilişim teknolojisini sunabilmek olduğunu söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, buün, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif’e yeni görevinde başarı diledi.

KARAS

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Vodafone olarak sektörün ve ülkenin gelişmesi için her türlü desteği vermekten gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. 

Karas, “Vodafone olarak bu sektörün, bu ülkenin gelişmesi için her türlü, teknik, bilgi, donanım desteğini Sayın Bakanımıza, bakanlığımıza, ülkemize vermekten gurur ve mutluluk duyarız.  O yüzden işbirliğimiz devam edecektir” dedi.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ise sıkıntıların çözüm yollarının birlikte bulunacağını ifade ederek, “İş birliği halinde el ele verirsek hep beraber her türlü sorunu aşacağımızı inanıyorum” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.